Cum a ajuns să arate Oana Sîrbu la 53 de ani. Vedeta este o mama dedicata

Oana Sîrbu este un nume sonor în lumea artistică din România, care a atins apogeul popularității în anii 80-90. Frumoasa artistă a fost invitată în cadrul unei emisiuni, iar fanii au reacționat imediat în comentarii.

Cum arată Oana Sîrbu la 53 de ani
Oana Sîrbu se poate declara o femeie împlinită. Frumoasa artistă are o carieră de succes, dar și un copil superb pe care îl crește cu grijă și multă dragoste. Recent, artista a acordat un interviu în cadrul unei emisuni în care a vorbit despre vacanțele pe care le are în plan, dar și despre cele mai frumoase detinații în care a mers. Oana Sîrbu nu s-a sfiit să recunoască faptul că esteo gurmandă convinsă și că oriunde merge nu se poate abține să nu mănânce din bucatele tradiționale.

Artista a povestit că cele mai dragi locuri pentru ea sunt Italia și Grecia. „Îmi place mâncarea italienească și băiețelului meu la fel. Îmi plac pastele cu multe legume, multe sosuri, îmi place să beau un vin bun, un prosecco bun. Dieta mea este una mediteraneeană. Iubesc măslinele. Uneori mă mai scap și la pizza. Mâncarea italienească mi se pare cea mai sănătoasă. Îmi plac salatele, fructele de mare.„, a povestit Oana Sîrbu.

După apariția imaginilor din interviul ei pentru un post de televiziune, internauții au reacționat imediat și au scris în comentarii că Oana Sîrbu arată mult mai bătrână decât este de fapt, iar mâncărurile pe care le poftește nu au fost chiar în avantajul siluetei ei, mai ales că vedeta nu este un fan înfocat al sportului. „Arată foarte îmbătrânită pentru varsta ei😔”,”Doamne ,nu cred cat de schimbata este Oana !„, au scris internauții în comentarii.

Oana Sîrbu a adoptat un băiețel
Oana Sîrbu este mămică de băiat. Artista a adoptat un copil în anul 2009, la acea vreme formând un cuplu cu Robert Turcescu. Povestea lor de iubire a durat doar 10 ani, iar băiețelul a rămas în tutela vedetei. Mai de mult a făcut declarații pe marginea acestui subiect și vedeta este vizibil emoționată de fiecare dată când vorbește despre fiul ei.

„E un copil mai mult decat cuminte, e un copil stralucitor. Avem doi catei si ei sunt partenerii lui de joaca. Acum e in tabara la schi. Mi-am permis sa-l iau putin mai repede de la scoala sa-l trimit mai repede acolo, am inteles ca partiile sunt mai libere decat in vacanta. Eu nu schiez, dar el face tot felul de sporturi.„, a spus Oana Sîrbu mai de mult.