Cât de căutată este Narcisa Birjaru după Chefi la Cuțite: ‘Am acceptat deja o colaborare’

Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu de 30.000 de euro de la Chefi la Cuțite, iar viața ei s-a schimbat considerabil după această experiență.

Cât de căutată este Narcisa Birjaru după Chefi la Cuțite
Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost contactată de mulți doritori care au vrut să profite de celebritatea ei și să îi facă oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Narcisa Birjaru a povestit cum i s-a schimbat viața după celebrul concurs Chefi la Cuțite. Ea a declarat că se bucură enorm atunci când lumea o oprește pe stradă și îi cere să facă poze cu ea sau este recunoscută în orice loc în care merge.

A câștigat 30.000 de euro cu care a declarat că își dorește să își deschidă un restaurant și să dea avansul la casa pe care vrea să și-o cumpere.

Narcisa Birjaru a primit, de asemenea, mai multe oferte de muncă, din care a și acceptat una, iar la restul încă se gândește, pentru că vrea să ia cea mai bună decizie.

” Consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine.”, a declarat Narcisa Birjaru pentru viva.ro.

În plus, prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite a mai spus că s-a bucurat din plin de celebritatea pe care a căpătat-o în urma show-ului.

Narcisa Birjaru se bucură de faimă după show-ul culinar
”M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat.

Nu pot decât să le fiu recunoscătoare. Pentru mine, tot ceea ce contează acum este faptul că am primit trofeul, că l-am ajutat pe chef Scărlătescu, pe care îl iubesc şi căruia îi mulţumesc, nici nu mai ştiu a câta oară, pentru tot, să câştige pentru prima oară trofeul „Chefi la cuţite alături de o femeie.

Le mulțumesc la fel de mult și colegilor de echipă care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, în special lui Alex și Valentinei. Sunt niște oameni minunați toți!”, a mai spus concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Narcisa a ținut să îi mulțumească încă o dată lui Chef Cătălin Scărlătescu, care i-a oferit toată încrederea și a sprijinit-o de-a lungul competiției.

Ea a recunoscut că, deși îi respectă și îi apreciază pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu este preferatul ei, așa cum a mărturisit și în preselecții.