Gina Pistol, fotografie emoționantă cu fetița sa în brațe. Imaginea care i-a cucerit imediat pe fani

Gina Pistol trăiește de câteva luni cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă și care îi face zilele mai frumoase. Astăzi a publicat o nouă imagine cu ea pe contul său de Instagram. Fanii au fost de-a dreptul cuceriți de fotografie.

Gina Pistol a publicat astăzi pe pagina sa de socializare o nouă fotografie împreună cu fetița sa. De ceva vreme prezentatoarea TV o arată pe micuță din ce în ce mai des, deși până acum a ezitat să le arate fanilor și chipul.

Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă cu fetița sa

Mai o mânuță, mai un picioruș, iată că astăzi vedeta a publicat o imagine în timp ce se află cu fetița sa și a lui Smiley în brațe.

Gina Pistol e foarte fericită pentru rolul de mămică și își dedică tot timpul celei mici, astfel încât să nu-i lipsească nimic.

Într-un timp record, imaginea a stârnit o mulțime de reacții pe Instagram, asta deoarece i-a cucerit de-a dreptul pe fanii vedetei.

O mulțime de comentarii pozitive au fost adăugate imaginii, iar fotografia a primit peste 20.000 de aprecieri.

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în mare secret
Gina Pistol și Smiley au avut parte de momente speciale în weekendul care tocmai a trecut, asta deoarece micuța lor Josephine a fost botezată.

Evenimentul a fost ținut în mare secret, iar abia la scurt timp părinții micuței creștinate au publicat imagini de la botezul acesteia.

O mulțime de oameni dragi au luat parte la eveniment, iar fotografiile postate pe Instagram de către Smiley și Gina Pistol i-au încântat de minune pe urmăritorii lor. scrie spwnews.ro