17 cupluri toxice din zodiac. Nu vor fi niciodată fericite împreună

Cupluri toxice din zodiac
Vărsător + Rac = disonanță emoțională

Problemele în cadrul acestui cuplu se vor vedea încă de la început. Vărsătorului nu îi plac regulile și nici tradiția și este din fire aventuros și excentric. Racului, pe de altă parte, nu îi place necunoscutul și mereu vrea să știe în ce stadiu se află relația în care se află. Mai mult, Vărsătorul nu este deloc sentimental și tinde să ignore acest aspect emoțional al relației, ceea ce îl rănește profund pe partenerul lui sensibil.

Leu + Scorpion = complexul lui Dumnezeu

Într-un top al zodiilor cărora le place să controleze totul, Leul și Scorpionul se află în capul listei. Leul este dramatic și charismatic și îi place să fie în centrul atenției cât mai mult posibil. Scorpionul, pe de altă parte, urăște persoanele care depun prea multe eforturi pentru a ieși în evidență. Este natural atunci când se află într-un grup și preferă să păstreze un aer enigmatic. Din acest motiv, nu poate să aibă o relație cu o persoană care mereu are nevoie de atenție.

Fecioară + Săgetător = familist versus explorator

Săgetătorului îi place să exploreze lumea și să călătorească. Stabilitatea nu se află pe lista lui de priorități. Fecioara, pe de altă parte, este o persoană practică și are ca principal scop stabilitatea. Deși îi place aventura, aceasta mereu va dori să se asigure că bazele relației sunt consolidate înainte de a trece la o nouă etapă și a se lăsa purtată de val.

Pești + Balanță = iluzia puterii

Diferențele care apar în această relație țin de așteptările fiecărei zodii atunci când vine vorba de partener. Balanța vrea ca partenerul ei să fie puternic și supus, în timp ce nativul din Pești vrea un partener care este amabil și iubitor. Peștii sunt extrem de sensibili și emotivi, calități pe care Balanța nu le apreciază deloc, deoarece își dorește o persoană puternică alături.

Capricorn + Gemeni = cel care respectă regulile versus cel care le încalcă

Ca și Fecioara, Capricornul este semn de Pământ, ceea ce înseamnă că este realist. Gemenii, pe de altă parte, sunt destul de… aerieni. Capricornul vrea stabilitate, pe când nativul din Gemeni este într-o permanentă căutare de noi experiențe. Mai mult, urăște să respecte regulile și vrea mereu să fie în centrul atenției, lucruri pe care Capricornul nu le suportă.

Berbec + Scorpion = foc și apă

Din punct de vedere fizic, cei doi nativi se bucură de o compatibilitate destul de mare. Ambii sunt guvernați de Marte, planeta pasiunii și a războiului. Deși această legătură poate fi destul de pasională, este destul de greu de menținut, deoarece ambii nativi sunt încăpățânați. Întotdeauna va exista o luptă între cei doi, indiferent cât de îndrăgostiți vor fi.

Taur + Scorpion = contrariile se atrag doar la început

Cele două semne sunt opuse. Deși ai crede că contrariile se atrag, se pare că adevărul este altul. Cei doi nativi nu vor ajunge niciodată la un compromis. Taurul este gelos, iar Scorpionul adoră să îi arate partenerului că se înșală. Mai mult, Taurul preferă să preia controlul relației, ceea ce va fi imposibil într-o relație cu un Scorpion. Acesta din urmă este manipulator într-o relație și nu îi va permite partenerului să îi fure rolul.

Taur + Săgetător = priorități diferite

Săgetătorul este cunoscut pentru dragostea lui de aventură, dar și pentru curiozitatea aproape copilărească ce îl face să fie mereu în mișcare. Din moment ce Taurul este extrem de practic și pune accentul pe stabilitate, Săgetătorul va părea imatur și copilăros în relație. Deși Taurul se va simți atras la început de spiritul de aventură al partenerului său, acest lucru nu va dura pentru totdeauna, deoarece fiecare va avea priorități diferite.

Balanță + Fecioară = indiferență

Fecioarele sunt în mod normal tăcute, însă nu timide. Fecioara nu este deloc sensibilă sau emotivă, ci doar îi place să stea și să observe. Ca și alte semne de Pământ, pune accentul pe stabilitate și nu îi pasă de părerile celor din jur. Balanța, pe de altă parte, adoră să le facă pe plac celor din jur. Contrariile nu se atrag în cazul acestor nativi. Fecioara preferă să își petreacă timpul liber în casă, pe când Balanța are nevoie de aventură și nu îi place să aibă alături un partener obsedat de perfecțiune. Cei doi nativi pot avea o relație reușită doar dacă Balanța va dori o relație ceva mai stabilă, iar Fecioara va accepta viața plină de aventuri alături de partenerul ei.

Balanță + Rac = schimbări de dispoziție

Relația dintre Balanță și Rac este la fel de nereușită precum cea dintre Balanță și Fecioară. Racul este idealist și are nevoie mereu de susținere emoțională și de validare. Mai mult, are des schimbări de dispoziție, iar Balanței îi este destul de greu să se adapteze. O altă diferență este dată de dorința de stabilitate pe care o simte Racul și care nu se regăsește și în lista de priorități a Balanței.

Berbec + Capricorn = practic versus probabil

Berbecul și Capricornul nu vor reuși niciodată să aibă o relație pe termen lung. Capricornul nu poate înțelege emoțiile partenerului său și nu se poate conecta cu acesta la același nivel. Berbecul își pierde interesul atunci când realizează că jumătatea sa nu are același nivel de energie.

Taur + Vărsător = nu se străduiesc

Într-o relație, cei doi nativi vor avea dificultăți în a se conecta la aproape fiecare nivel. Sunt total opuși când vine vorba de intimitate, încredere, comunicare, emoții și valori. Taurul este un semn practic și cu picioarele pe pământ și are nevoie de oameni la fel de muncitori în jurul lui. Vărsătorul își dorește libertate, nu stabilitate. Îi place să încalce regulile și să devieze de la normele societății.

Rac + Scorpion = limbaj emoțional diferit

Cele două zodii romantice pot ajunge să fie împreună, însă nu și să rămână. Racul adoră să stea în casă și să aibă stabilitate, însă Scorpionul este mult prea secretos pentru a avea o relație bazată pe încredere. Acesta va păstra mereu lucruri ascunse de partenerul său, fapt ce îi provoacă foarte multă suferință Racului.

Capricorn + Săgetător = o relație compromițătoare

O relație dintre un semn de Pământ și unul de Foc va funcționa doar atunci când ambele părți vor face compromisuri. Dacă sunt încăpățânați, relația celor doi nativi nu va funcționa niciodată. Capricornul practic și cu picioarele pe pământ poate fi destul de plictisitor pentru partenerul său Săgetător, care este impulsiv și energic.

Gemeni + Scorpion = apa și aerul nu se amestecă

Deși cei doi nativi se bucură de o oarecare atracție la început, este nevoie de foarte multe eforturi pentru ca această legătură să reziste. Nativul din Gemeni nu este la fel de implicat din punct de vedere emoțional în comparație cu Scorpionul. Acesta din urmă nu va avea niciodată încredere deplină în partenerul său, care pare că are mai multă personalități.

Fecioară + Berbec = personalități puternice

Fecioara și Berbecul nu este cea mai proastă combinație din zodiac. Totuși, există multe probleme atunci când vine vorba de intimitate, comunicare și valori. Berbecul preferă să se miște rapid și nu are răbdare cu partenerul său. Fecioara nu se stabilește niciodată până când partenerul ei nu îi dovedește că este perfect pentru ea. Probleme pot apărea și din cauza criticilor pe care Berbecul le primește de la Fecioară. Cei doi au personalități puternice și nu vor reuși niciodată să ajungă la un compromis.

Pești + Săgetător = apă și foc

Deși ambii sunt emotivi și vor simți o mare atracție la început, modurile diferite de comunicare îi vor duce la despărțire. Săgetătorul este atras de o personalitate puternică, iar Peștii se pot simți amenințați pe parcursul relației și din acest motiv se vor retrage. Săgetătorul nu îi va face niciodată pe plac partenerului său, iar relația ideală la care visează nativul din Pești va dispărea odată cu apariția certurilor.

Ține cont de aceste combinații toxice și asigură-te că partenerul tău nu este în una dintre aceste zodii, mai ales dacă îți dorești o relație pe termen lung.