Monica Anghel, care a ajuns la o frumoasă vârstă, s-a tuns zero! S-a întâmplat după moartea fostului soț

Îndrăgita artistă Monica Anghel, care de curând a împlinit o frumoasă vârstă, și-a schimbat total înfățișarea după moartea fostului soț, Andrei Carandino. Aceasta s-a tuns foarte scurt, aproape zero, astfel că mulți fani nici nu au recunoscut-o. Mai mult, Monica Anghel și-a vopsit podoaba capilară blond spre alb, iar apoi s-a fardat strident.

Monica Anghel șochează pe toată lumea cu noua ei schimbare de look. Artista, care deși avea părul destul de scurt, a decis să se tundă aproape zero. Acum ea se poate mândri cu o tunsoare „periuță”. Dar iată ce a determinat-o să recurgă la acest gest și cum au reacționat fanii…

Fanii, uluiți de cum arată artista
Monica Anghel s-a tuns aproape zero. Artista a postat, de curând, o imagine cu ea astfel, pe Instagram, uimind pe toată lumea. Totodată, cântăreața și-a vopsit părul într-un blond mai deschis, spre alb, la care a asortat un machiaj strident.

„Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul fotografiei, pe contul de Instagram.

Comentariile fanilor au fost împărțite în două tabere: pozitive și negative. Unuia dintre aceștia, mai exact unui cunoscut, artista i-a precizat că este „zuză”, astfel că nu ar trebui să fie surprins.

„Divă”, „Ești foarte frumoasă”, „N-ai treabă cu uscătorul de păr! Te prinde. Ești foarte curajoasă”, „Ești superbă! Și eu sunt adepta tunsorilor scurte”, „Ai un cap perfect pentru așa un look, nu origine poste sa il aibă și să îl poarte! Felicitări” și „Ești minunată! Cu acest look, pari un star de la Hollywood!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Monicăi Anghel.

Monica Anghel, în doliu după fostul soț
Monica Anghel trece prin clipe cumplite după ce fostul soț, Andrei Carandino, a murit. Cunoscutul medic estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Doctorul și faimoasa artistă au fost căsătoriți timp de 11 ani. Regretatul Andrei Carandino era medic specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă și doctor în știinte medicale. Monica Anghel și fostul ei soț s-au despărțit în anul 2005, după 11 ani de căsnicie fericită. Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă în care fosta jurată de la „Te cunosc de undeva” făcea tot posibilul pentru a slăbi. Atunci, după ce a urmat o dietă disociată, ea a ajuns la talia subțire pe care a visat-o dintotdeauna.

Monica Anghel a împlinit o vârstă rotundă
La începutul acestei luni, Monica Anghel a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cunoscuta cântăreață, prezentatoare de radio și actriță română s-a născut la data de 1 iunie 1971. Artista, care este în zodia Gemeni, a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996, și a participat la concursul Eurovision. De asemenea, a participat multă vreme ca actor activ în grupul de umor Divertis.

Dincolo de toate acestea, Monica Anghel a trecut prin mai multe schimbări de fizic în ultimii ani. Nu doar că s-a tuns, dar s-a făcut blondă, după ce mult timp a fost brunetă. În plus, ea a reușit să piardă în greutate 30 de kilograme, cu ajutorul unei diete disociate.

„Practic, 3 zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătura – fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… Și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână…”, își amintește Monica Anghel, care s-a transformat total la această vârstă.