Toni Iuruc a ales nasii de cununie. Surpriza pentru Simona Halep

Simona Halep a fost ceruta in casatorie, iar acum se reface dupa accidentarea suferita la Roma. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania urmeaza sa se casatoreasca cu alesul inimii ei, Toni Iuruc. Potrivit noilor informatii, logodnicul Simonei ar fi ales deja nasii de cununie.

Surpriza pentru Simona Halep

Toni Iuruc ar fi stabilit deja cine vor fi nasii cuplului. Simona Halep si Toni Iuruc vor respecta o traditie veche machedona. Parinti spirituali le vor fi nasii de botez ai lui Toni Iuruc, potrivit obiceurilor din strabuni.

Totusi, este foarte probabil sa aiba mai multe perechi de nasi de cununie, iar printre favoriti se afla si fratele Simonei Halep, Niculae impreuna cu sotia acestuia.

Cine va veni la nunta celor doi

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi cel mai important eveniment din Romania. Este de asteptat ca printre participanti sa se numere mai multe personalitati ale vietii sportive si nu numai. De la fericitul eveniment nu vor lipsi Ion Tiriac, Ilie Nastase sau Darren Cahill, dar n-ar fi exclus sa vedem si cativa campioni ai tenisului mondial.

Potrivit ziare.com, darul la o astfel de nunta va fi de cel putin 300 de euro, destul de accesibil. Cei care vor darui mai mult vor fi rudele tinerilor casatoriti.

„Rudele de gradul doi vor da intre 300 si 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importanta valoarea darului, este importanta prezenta la un eveniment special din viata fiecarui om”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate mai sus.