Oana Roman, transformare radicala. Cum arata fiica lui Petre Roman

Oana Roman, transformare radicala. In varsta de 44 de ani, Oana Roman uimeste tot mai mult. Fiica lui Petre Roman a slabit foarte mult, prin dieta, miscare si tratamente corporale, iar acum are curaj sa abordeze tot felul de look-uri.

De curand, vedeta o aparitie si-a facut aparitia cu parul lung, drept si platinat. Probabil este vorba de o peruca, dar Oana a primit complimente de la fani:

“Deci cu peruca asta arati fabulos! Tu stii cat esti de frumoasa ?uita te in oglinda esti superba !Esti superba bravo felicitari ptr tot ce faci Oana! Foarte tare ideea cu perucile! Iti sta foarte bine asa si lentilele sunt faine. La prima vedere am crezut ca e Raluca Badulescu. Iti sta foarte bine si arati foarte bine! Oana, ai avut mereu o prezenta impecabila indiferent de numarul kilogramelor,ai fost si vei ramane o femeie foarte inteligenta si asumata . Felicitari pt toata determinarea si efortul depus ,cine vrea sa te vada frumosa te vede oricum si oricand . Succese”, sunt doar cateva dintre comentariile facute de fanii vedetei.

Pe contul de Instagram, Oana se prezinta a fi “lifestyle ifluencer,” este fericita ca mama si deoamdata, dupa despartirea de Marius Elisei, nu a spus daca are o relatie.

In urma cu cateva zile, Oana a postat o imagine cu fostul sot si cu fetita.

“Ieri am fost in formula completa la evenimentul de la @miramagicaherastrau . Isa a fost foarte fericita sa ne aiba impreuna langa ea, mai ales ca este locul ei preferat de joaca!
@eliseimarius”, a scris Oana langa imaginea postata pe Instagram.