Cum și-a găsit un bucureștean mașina parcată în stația de autobuz? Toți fac poze când trec pe lângă ea

Un bucureștean a primit surpriza vieții lui! Bărbatul și-a lăsat mașina parcată în stația de autobuz, iar când s-a întors după ea rămas șocat! Ce avea lipit pe mașină acesta?

Cum și-a găsit un bucureștean mașina parcată în stația de autobuz
Toți șoferii stau cu un stres atunci când își lasă mașina în parcare și pleacă pentru a-și rezolva treburile, asta pentru că toți țin foarte mult la bijuteriilor pe pe patru roți și nu doresc să li se întâmple ceva. Din acest motiv și șocul când văd ceva pe mașină este atât de mare.

Un bucureștean sigur poate confirma acest lucru, căci în această dimineață s-a trezi cu o surpriză pe care nu cred că și-o dorea într-o zi de luni, când trebuie să meargă la muncă. Se pare că mașina bărbatului a fost toată acoperită de postituri cu mesaje de dragoste de la prietena lui.

Fotografiile cu mașina bărbatului au fost postate într-un grup pe Facebook, în care unul dintre membri a scris la descriere că bucureșteanul ar fi fost taxat pentru faptul că a parcat mașina în stația de autobuz în Pantelimon, București. La prima vedere se poate spune acest lucru, însă mesajele de pe bilețe transmit altceva.

În comentarii, un internaut a explicat că: ”Era pe Baicului, azi dimineață. Scria la mulți ani și te iubesc… Nu am stat să le citește pe toate, dar mi s-au părut funny (n.r. amuzante). Și eu mă gândeam dacă beneficiarul va arunca la gunoi bilețelele sau nu”.

Ce amendă primesc cei care parchează mașina în stațiile de autobuz
Cu toții știm că orașele mari se confruntă cu problema legată de locurile de parcare, astfel că mulți șoferi aleg să staționeze sau să oprească în locurile speciale pentru autobuze, lucru care este împotriva legislației. Din acest motiv, polițiștii locali au început să îi vâneze din nou pe șoferii care opresc cu tupeu în stațiile autobuzlor, încurcând astfel circulația.

”În astfel de cazuri, conform OUG 195/2002, sancțiunile sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, cu atât mai mult cu cât au existat și numeroase sesizări cu privire la faptul că posesorii de autovehicule care opresc în stațiile mijloacelor de transport în comun încurcă traficul, conducătorii de troleibuze și autobuze fiind nevoiți să oprească pentru coborârea și urcarea călătorilor pe banda de circulație a altor autovehicule”, transmit reprezentanții Poliției Locale.