Dieta Monica Anghel care a ajutat-o să topească 20 de kilograme

Dieta Monica Anghel cu care cântăreața a pierdut 20 de kilograme este fără înfometare.

Monica Anghel a reușit să scadă în greutate zeci de kilograme. Arată acum mult mai tânără datorită siluetei suple. Ba chiar și-a schimbat și stilul vestimentar. Vedeta a povestit tuturor, prin intermediul forummamici.ro, cum a scăpat de 20 de kilograme.

Dieta pe care a urmat-o vedeta este una disociată, fără înfometare și care e la îndemâna oricui.

Ai nevoie de ingrediente pe care le găsesești la orice magazin. Regimul e simplu și bine pus la punct. E recomandat să faci și sport pentru rezultate rapide.

După ce a slăbit, Monica Anghel arată bestial! A pierdut 20 de kilograme și nu i-a fost afectată sănătatea din cauza regimului. Vedeta a spus că se simte mai bine după ce a topit 20 de kg în 5 luni. Ea a punctat că un element esențial în dieta Monica Anghel este consumul de 3 litri de apă zilnic.

Dieta Monica Anghel pas cu pas
„Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură – fără orez.

Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.

Am reușit să scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o lună.”, a povestit Monica Anghel,

Exemplu de meniu în dieta disociată

Micul dejun – ou fiert și 50 de grame de brânzică proaspătă light de vaci + un ardei gras. E permisă cafea fără zahăr sau cu îndulcitor

Gustare 1 – un măr / o bucată de ananas

Prânz – ciorbă / supă de legume, cu carne fără pâine. Se poate și o bucată de vită sau mușchiuleț de porc cu salată verde

Gustare 2 – iaurt, chefir sau sana semidegresate

Cina – un bol mare cu salată verde cu pește sau curcan