Costin Marculescu, un an de la deces! Actorul, uitat de toata lumea!

Costin Marculescu a decedat fulgerator in urma cu un an, iar familia a facut parastasul in memoria actorului. Din pacate, acesta a fost uitat de toata lumea.

Prietenii l-au uitat pe Costin Marculescu

Costin Marculescu s-a stins din viata, acum un an, singur.

Mara Banica si familia actorului, au pregatit parastasul.

Din pacate, la eveniment nu a venit niciunul dintre prietenii cu care Costin Marculescu si-a petrecut timpul.

„A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui sa anunt niste persooane publice sa vina, dar nu au venit. Unii nu au raspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut sa vina. Mitoseru era la eveniment in afara Bucurestiului. Serghei Mizil era in Grecia. L-am anuntat si pe Pepe, care m-a intrebat daca avem nevoie de ceva sa-i spunem. Acum nu l-am vazut la biserica, dar Pepe se duce des la mormant, la Costin, pentru ca nepotul lui, Franco, este inmormantat in acelasi cimitir.

Inmormantarea, practic, eu si cu Pepe i-am facut-o lui Costin. Acum, la parastas, l-am imbracat pe Larry Freddy (n.r. actorul Razvan Ghita), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La inmormantare nu s-a facut pomana la restaurant ca era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos si un album lui Marculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taica-su era terminat saracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!”, a declarat Mara Banica pentru Click!

De altfel, la parastasul organizat, in afara Marei Banica, cea care, acum un an, se ocupase si de inmormantarea regretatului actor, au mai fost doar 5 sau sase persoane, toti din familia lui Costin Marculescu, spre dezamagirea jurnalistei care a preferat sa nu ii nominalizeze pe cei invitati si care nu s-au mai obosit sa ajunga.

Costin Marculescu s-a stins la varsta de 50 de ani dupa ce, in ultima perioada a vietii sale, intrase intr-un con de umbra, actorul avand o serie de probleme financiare si de sanatate cat se poate de serioase.