Rune luna iunie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Rune luna iunie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile runelor pentru luna iunie. Afla ce te te astepata pana la 1 iulie.

“Horoscop rune Berbec

Are o luna de protectie divina impotriva fortelor malefice din jur.

Horoscop rune Taur

Primeste doua avertizari: sa se relaxeze si sa nu isi mai incarce memoria cu starea de sanatate ale altor persoane, isi fac iluzii gresite.

Horoscop rune Gemeni

Au o luna in care dezbat si analizeaza foarte mult, fac consiliu de familie. Luna de multa comunicare pentru a gasi solutiile tuturor problemelor care ii framanta acum din cauza unor probleme anterioare.

Horoscop rune Rac

Dau de simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Pentru cei care sunt intr-o relatie pasiunea este la cote intalte, partenerii sunt ceva nou in viata lor.

Horoscop rune Leu

Au o luna de multe asteptari si schimbari importante in sfera familiei, caminului. Fiti pregatiti pentru schimbari importante benefice.

Horoscop rune Fecioara

Au o luna in care sunt pe o pojghita subtire de gheata, sa aiba grija cum actioneaza, ce vorbesc, ce spun, ce promit, ce analizeaza, pe cine toaca si cu cine. Momente tensionate care pot isca certuri. Spiritul critic a ajuns la apogeu.

Horoscop rune Balanta

Au o luna in care e cazul sa abordeze altfel problemele, sa schimbe tactica.

Horoscop rune Scorpion

Luna de multe comunicari, mesaje, scrisori. E o luna in care nu fac altceva decat sa isi imbunatateasca toate cunostintele.

Horoscop rune Sagetatori

Primesc atentionari sa se ocupe si de casa. Sa se mobilizeze fortele pentru a va consolida pozitia in casa si in familie. Schimbare de karma in ceva pozitiv.

Horoscop rune Capricorn

Vor o schimbare de locuinta sau de serviciu.

Horoscop rune Varsatori

Primesc foarte multe informatii dar se detaseaza un adevar important care va poate marca viata sau o poate schimba.

Horoscop rune Pesti

Vesti bune toata luna, cadouri surpriza, bani”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.