Mesaje Celeste de la Fecioara Maria pentru zodii. Berbecii sunt binecuvântați, Taurii au parte de iertare

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

HOROSCOP BERBEC BINECUVANTARE

“Astazi imi numar binecuvantarile mari si mici si observ noi daruri ce vin spre mine de la Dumnezeu”

Ai primit acest mesaj ca o reamintire a puterii recunostintei. Poate ca ti-ai plans de mila in ultimul timp sau ai avut sentimentul ca Dumnezeu te-a uitat. Fecioara Maria iti reaminteste ca rugaciunile tale primesc raspuns in multe feluri diferite si te ghideaza sa observi deja toate darurile si binecuvantarile pe care le ai deja.

Uneori, a te schimba de la “ce e in neregula” la “ce este in regula” te ajuta sa vezi motivele de recunostinta peste care ai sarit. Acesta este un mesaj al optimismului ce iti cere sa te focusezi cu constiinciozitate pe tot ce e bun acum. Poti face o lista scrisa sau mentala cu acestea ca sa iti antrenezi mintea si sa poti observa lucrurile bune ce vin in continuare spre tine. Acest mesaj iti semnaleaza ca noi binecuvantari vor veni spre tine ca urmare a rugaciunilor tale.

HOROSCOP TAUR IERTARE

“Sunt dispus sa eliberez vechi resentimente ca sa ma bucur de viata mea.”

“Afara cu vechiul si bun venit noului” este mesajul primit aici. Daca te simti ca si cum esti prins captiv intr-un vis urat recurent, cauza consta de cele mai multe ori in neiertare.

De-a lungul vietii, toata lumea a trait experiente dureroase. Nu esti singurul. Totusi, tu ai alegerea de a continua sa suferi de efectele acestor foste experiente sau nu. Iertarea este agentul de purificare si detoxifiere care sa ti permita sa mergi inainte intr-un nou mod.

Iertarea nu inseamna ca esti de acord cu un comportament negativ. Inseamna pur si simplu ca nu mai esti dispus sa stochezi in tine povara toxica a furiei. Si foarte bine pentru tine daca faci aceasta schimbare masiva de viata. Pana la urma, furia, supararea, judecata ta te afecteaza DOAR PE TINE, nu si pe persoana care a gresit.

Asadar, cheama pe Fecioara Maria pentru ajutor in a elibera poveri vechi emotionale asa : “Fecioara Maria, iti multumesc ca pu mainile tale vindecatoare pe inima si capul meu, ca ma scoti din intunericul judecatilor, a vinei, acuel sau furiei despre altii. Te rog sa ma ajuti sa ma vad pe mine si pe toti ceilalti oameni asa cum ne vezi tu si sa fiu purificat de aceasta noua perceptie.”

HOROSCOP GEMENI RESPECT DE SINE

HOROSCOP “Ma onorez si ma iubesc prin actiuni sanatoase.”

Fecioara Maria tine profund la tine, la bunastarea ta si la fericirea ta. Ea iti cere sa te respecti suficient de mult incat sa ai grija mare de tine. Tine minte ca esti copilul si creatia lui

Dumnezeu. Respectandu-te, tu il onorezi pe Dumnezeu. Raspunsul la o intrebare din prezent consta intr-o alta intrebare : Care cale se simte cu mai mult respect pentru mine si ma face sa ma simt cel mai bine despre mine ? Respectul de sine creste cand actiunile iti sunt aliniate cu credintele tale adevarate. Acest mesaj iti cere sa te opresti din a face orice din care sa simti rusine sau vina si sa iti focusezi atentia pe ce te face sa fii mandru ca esti tu.

Mesajul zilei pentru zodia RAC

DUMNEZEU

“Ma dau la o parte din cale si abandonez orice nevoie de control ca sa fac loc pentru iubirea vindecatoare a lui Dumnezeu sa curga prin mine si prin aceasta situatie.”

Te-ai rugat pentru ajutor si acum este timpul sa permiti divinitatea sa te asiste. Iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu a fost mereu disponibila pentru tine, cu conditia sa ai incredere in vointa sa. Elibereaza orice componente nevindecate din relatia ta cu Creatorul catre Fecioara maria si ingeri, ca sa dezvolti una mai apropiata si bazata pe mai multa incredere. Poate sa insemne sa ai credinta foarte mare, in special daca nu vezi o solutie la situatia ta prezenta la orizont.

Acest mesaj indica faptul ca ai abordat o situatie doar cu mainile tale, incercand sa anticipezi si sa controlezi rezultatul de unul singur. Anxietatea vine din lipsa de credinta in divinitate si in timpul divin, impreuna cu dezamagirea ca alti oameni nu iti urmeaza planurile. Daca abandonezi nevoia sa fii tu scenaristul te va ajuta sa te relaxezi si sa obtii rezultate mai bune. Dumnezeu te poate vindeca precum si situatia ta daca ii permiti sa se ocupe El de tot.

Mesajul zilei pentru zodia LEU
LINISTE

Raspunsurile pe care le cauti pot fi auzite doar in tacere. Acest mesaj te sfatuieste sa iti creezi timp in solitudine si liniste ca sa poti auzi adevarul. Il vei recunoaste pentru ca trupul tau va rezona cu el. Poti sa ai si o reactie de piele de gaina sau sa simti ca totul se aseaza la locul sau. Stai in tacere cu ochii inchisi si respira adanc. Pune-ti intregul focus pe sunetele batailor inimii si a respiratiei si observa-le cum se incetinesc daca sunt agitate. Apoi pune intrebari si asculta raspunsurile care vin ca ganduri, sentimente si viziuni. Cere ca divinitatea sa iti trimita semne ca sa iti valideze ca ai auzit corect aceste mesaje de deasupra. Urmeaza actiuni acolo unde esti ghidat sa o faci.

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA
DEVOTAMENT

“Pe masura ce ma comit total valorilor mele, relatiilor si lui Dumnezeu, am claritate cu privire la ce am de facut in continuare.”

Acest mesaj iti reaminteste sa tii de ceea ce crezi tu si sa nu te indepartezi de la valorile tale. Daca cineva sau ceva te tenteaza sa te abati de la valorile tale de baza, indiferent cine ar fi sau cat iti este de draga persoana, roaga-te sa ai puterea de a spune nu. Nu te duce sa alergi dupa iluzia mai multor bani sau iubire cand tot ce ai nevoie si iti doresti ai deja daca doar te recomiti pentru ce e corect pentru tine. Ce este important pentru tine ? Acesta este raspunsul pe care il cauti. Petrece timp in comuniune de rugaciune cu Dumnezeu si da-i Lui orice frica, indoiala sau sentimente negative. Dumnezeu si Fecioara Maria te iubesc neconditionat si sunt aici acum pentru tine. Roaga-te pentru claritate despre care iti sunt adevaratele tale prioritati, valori si credinte si apoi bazeaza-ti deciziile pe aceasta fundatie solida. Comite-te pentru credintele tale si dedica-te lui Dumnezeu si tot restul se va aseza bine de la sine.

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA
RUGACIUNE

“In loc sa ma ingrijorez, ma rog pentru aceasta situatie ca divinitatea sa mi aduca solutii reale si bune.”

Acest mesaj iti reaminteste de efectul pozitiv si puternic al rugaciunii si iti cere sa o aplici pentru situatia ta prezenta. Este cu atat mai adevarat daca te simti blocat, confuz, fara putere sau in orice fel de durere. Abandoneaza si preda aceste sentimente joase catre divinitate si cere interventie divina. Apoi asculta cu atentie mesajele pe care le primesti prin sentimente noi, semne, idei, oameni. Cand te ingrijorezi despre o situatie, tu de fapt atragi mai multa negativitate si trairi de victima. Asadar, ingrijorarea da nastere la mai multe motive de ingrijorare ! In contrast, cand te rogi, tu atragi spre tine cea mai puternica forta din Univers. Fecioara Maria iti aminteste sa iti transformi grijile in rugaciuni spunand “Doamne Dumnezeule, te rog sa ma ajuti cu aceasta situatie …. Iti multumesc pentru acest ajutor !” si sa iti simti inima plina cu El. Vei vedea o eliberare emotionala imediata.

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION
VINDECARE

“Rugaciunile mele pentru miracole vindecatoare au fost auzit si primesc raspuns.”

Acest mesaj vine la tine ca o reasigurare ca rugaciunile pe tema sanatatii si vindecarii au atins cerurile taramurilor superioare. Ele pot primi raspuns diferit decat te astepti insa este important sa ramai alert si deschis la sentimentele tale intuitive care te vor ghida cu privire la pasii de urmat. Urmeaza-i chiar daca pari ilogici sau fara legatura cu rugaciunile tale. Fecioara Maria iti trimite tie si celor dragi binecuvantarile ei. Ca si ea, si tu poti primi si transmite energia magnifica vindecatoare a iubirii de la Creator. Poti sa simti chiar sa inveti de la vindecatori energetici profesionisti si apoi sa predai si tu iar acest mesaj te asigura ca aceast directie de viata este in totalitate sustinuta de divinitate.

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR
RECUNOSTINTA

“Pe masura ce imi notez si apreciez binecuvantarile, imi deschid usa spre noi cadouri de la Dumnezeu.”

Dumnezeu este generos si iubitor si iti doreste tot ce este mai bun. Daca te-ai simtit uitat, acest mesaj iti reaminteste de puterea uluitoare a recunostinei. Indiferent care este situatia ta curenta, intotdeauna ai ceva pentru care sa simti recunostinta. Ia-ti o clipa sa simti binecuvantarile, inclusiv cea de a fi in viata, de a vedea rasaritul si apusul, pasarile cantand si tot asa. Pe masura ce inima ti se inmoaie cu recunostinta pentru tot ce ai acum, tu te deschizi spre mai mult. Astazi, practica spunand multumesc tare si in tacere. Aceste cuvinte sunt cheile care deschid usa spre fericire, sanatate, implinire.

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN
DAI SI PRIMESTI

“Eu am un echilibru intre a fi generos si receptiv pentru ca ambele sunt la fel de importante.”

Acesta este un mesaj despre a aduce in viata ta mai mult echilibru. Ai resentimente pentru rolul tau de om care are grija de altii sau simti ca esti folosit sau neapreciat ? Daca da, trebuie sa iti echilibrezi tendintele de a da in exces prin crearea si observarea de oportunitati pentru a primi. Daca ti se pare imposibil pentru ca altii nu coopereaza, atunci Fecioara Maria te va ajuta sa rezolvi si vindeci acest tipar daca ii vei cere.

Ocazional, oamen vor fi in dezechilibru din cauza ca sunt supra receptivi sau ca iau mai mult decat sunt dispusi sa dea. Semne in acest sens este cand te simti blocat sau stagnant, experimentand o lipsa de noi oportunitati sau dificultati financiare. Ambele tipare sunt usor de rezolvat practicand zilnic a da si a primi in echilibru. Poti chiar numara de cate ori dai si sa te asiguri ca primesti tot de atatea ori. Exemple de a da include un zambet spre cineva chiar si necunoscut, un salut din inima, sa te oferi sa ajuti, sa faci o donatie, sa oferi un compliment sincer, sa iti faci timp pentru cineva si sa fii un bun ascultator. Exemple de a primi este sa observi frumusetea din jurul tau, sa spui multumesc si sa il simti, s simti aprecierea si recunostinta pentru binecuvantarile tale curente si sa ceri si sa accepti ajutorul cuiva.

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR
SPERANTA

“Am incredere ca Dumnezeu are o solutie minunata si planuri briliante in lucru pentru mine.”

Acesta este un mesaj despre a-ti mentine speranta chiar daca nu ai nicio idee cum se va rezolva o anumita situatie. Iisus ne-a invatat despre importanta si puterea credintei si circumstantele pe care le traversezi necesita asa ceva. O persoana ce are credinta in inima sa inseamna ca are incredere in planul lui Dumnezeu. Rezultatul este faptul ca persoana este fericita si relaxata, fiind un magnet castigator care atrage oameni de ajutor si oportunitati de aur. Acest mesaj iti cere sa ramai optimist despre viitorul tau si sa continui sa dai ingrijorarile, insecuritatile si alte forme de frica lui Dumnezeu care le va vindeca. Ca raspuns la rugaciunile tale pentru mai multa speranta si credinta, iti este disponibil si oferit ajutor spiritual ca sa iti mentina perspectiva optimista.

Mesajul zilei pentru zodia PESTI
ACTIUNE

“Astazi actionez in directia prioritatilor pe care le-am pus deoparte pana acum.”

Fecioara Maria iti trimite aceasta delicata reamintire ca uneori trebuie sa treci la actiune umana pentru ca rugaciunile tale sa fie implinite. Este cazul unei situatii curente pe care o ai in care ai amanat sau neglijat sa lucrezi la unele prioritati. Fecioara Maria are compasiune si te intelege ca ai multiple responsabilitati ce iti solicita timpul si atentia. Chiar daca este asa, acesta este un caz in care lucrurile vor sta pe loc pana cand urmezi pasi in directia dorita.

Ca sa clarifici despre ce pasi de actiune este vorba, stai in liniste si intreaba-ti inima aceste intrebari : Ce este cel mai important pentru mine ? Cat timp pot sa imi dedic zilnic acestor prioritati ? Ce as putea face acum ca sa le sustin ? Observa gandurile si sentimentele ce apar pentru ca sunt parte din raspunsul la rugaciunile tale. Apoi cere Fecioarei Maria si ingerilor sa iti creasca motivatia si increderea ca sa faci acele actiuni. sursa:sfatulparintilor.ro