Vă mai amințiți de Bobby din serialul Dallas? A trecut de 70 de ani și iubește nebunește

Serialul Dallas a fost una dintre cele mai celebre producții americane. Acesta a fost transmis în premieră între anii 1978–1991 și s-a bucurat de mare succes chiar și la noi în țară. Printre personajele principale se numără și Bobby Ewing, care acum are 72 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste, ca în tinerețe.

Patrick Duffy iubește din nou

După ce și-a pierdut soția răpusă de cancer, Patrick nu se gândea că își va mai găsi vreodată fericirea. Nu se mai gândea la altă relația și și-a dedicat tot timpul rolului de bunic, pe care îl lua în serios și de care era foarte mândru. Totuși, viața a avut un alt plan pentru el și l-a dus pe alte drumuri.

În plină pandemie, el a cunoscut-o pe Linda Purl (65), actriţa din sitcomul Happy Days. Cei doi vorbeau mai mereu pe rețelele de socializare și făceau parte din mai multe grupuri online, iar așa au reușit să se cunoască mai bine. Astfel, au decis să dea o șansă iubirii lor.

Cei doi se iubesc mult acum și au ajuns să aibă o relație serioasă. Se completează perfect și fac tot felul de activități împreună. La începutul relației, el a condus 20 de ore până în Colorado pentru a o vedea pe iubirea sa, iar de atunci au fost nedespărțiți și și-au promis că vor rămâne împreună până la final.

„Am început prin a ne trimi­te câteva texte, apoi am trecut pe FaceTime, după care ne întâlneam pe Zoom… Stăteam, în fiecare seară, câte două-trei ore pe Zoom şi am ajuns, astfel, să ne cunoaştem foarte bine.“ Vorbeşte despre Linda Purl (65), actriţa din sitcomul Happy Days şi noua lui iubită. De fapt „cadoul pe care mi l-a făcut COVID“, a mărturisit actorul.

Bobby Ewing, viață plină de drame

În luna noiembrie din anul 1986, ambii părinți ai vedetei americane au fost împușcați în localul pe care îl dețineau, din Boulder, în statul Montana. Suferința cumplită l-a marcat în profunzime, fiind vorba despre un atac ce a avut loc în mod întâmplător, ceea ce l-a rănit și mai tare pe actor.

“Seara, tatăl meu i-a dat afară pe aceşti doi tineri din bar. Au plecat, au băut în altă parte, dar s-au întors. De aceasta dată înarmaţi. Şi i-au împuşcat pe amândoi’’, își amintea Patrick Duffy.

În urmă cu patru ani, Patrick a fost nevoit să își ia rămas-bun de la cea alături de care a trăit mai bine de 40 de ani, balerina Car­lyn Rosser. Cei doi aveau o familie fericită și actorului i-a fost greu să renunțe la marea sa iubire. Momentul în care și-a luat adio a fost unul extrem de dureros, dar i-a promis că va trece cu bine peste această încercare.