Succes uriaș pentru fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță! Ce a reușit David la doar 10 ani

David Măruță e fiul cel mare al cântăreței Andra și al lui Cătălin Măruță, prezentatorul de la Pro TV. Băiețelul, la doar 10 ani, are parte de o adevărată reușită. Face de pe acum meseria pe care și-o dorește atunci când va deveni adult.

David Măruță a absolvit în urmă cu scurt timp Școala de SuperEroi Itsy Bitsy. „David este pasionat de pictură, vlogging și înot! Când vine vorba de timp petrecut în familie, acesta îi provoacă pe părinții săi, Andra și Cătălin, și pe sora lui, Eva Măruță, la LEGO, Twister și Nu te supăra, frate!’, este descrierea apărută pe rețelele de socializare ale radioului.

Despre ce este vorba mai exact? A făcut un curs pentru a fi pregătit pentru cea mai mare provocare din viața lui de până acum. La doar 10 ani, acesta are emisiune la radio.

Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță poate fi ascultat din 6 mai la radioul pentru copii Itsy Bitsy. Acesta prezintă emisiunea „Eroii internetului’, alături de Carina Dăneţiu, colega lui. Pot fi auziți la radio la orele 7:25, 14:55 și 19:55.

„Când ești online, poți să împărtășești cu ceilalți tot ce ți se pare interesant. Cu toate acestea, sunt anumite lucruri pe care e bine să le împărtășim doar cu familia și prietenii, nu cu toate persoanele din lista noastră de prieteni. Află de la David Măruță de ce este important să ne asigurăm că am selectat exact ce vrem să arătăm și nimic altceva înainte de a apăsa butonul «Publică».

Antrenează-te să devii și tu un explorator încrezător al internetului alături de David Măruță și Carina Dănețiu, supereroi digitali! Descoperă care sunt puterile unui erou digital urmărind emisiunea Eroii Internetului în fiecare zi la Itsy Bitsy FM și online, pe canalele de social media Itsy Bitsy.’, este anunțul publicat pe pagina de Facebook a radioului.

În urmă cu ceva vreme, într-un interviu alături de părinții lui, David Măruță preciza că nu vrea să o urmeze în carieră pe mama lui, ci pe tatăl lui, visează să devină prezentator ca tatăl lui.