7 greșeli pe care le faci și tu atunci când îți săruți partenerul. Numărul 1 îl ENERVEAZĂ

Sărutul este un act intim, practicat în toate cuplurile ca o manifestare a afecțiunii. Cu toate acestea, poți chiar și tu să greșești când îți săruți, partenerulm, asemenea multor femei care se fac vinovate pentru cel puțin una dintre erorile de mai jos. Află și tu ce poți face greșit și cum te poți perfecționa în arta sărutului.

1. Folosești limba prea mult

Dacă ești într-o relație de lungă durată și vă sărutați zilnic, s-ar putea să-ți plictisești iubitul. Sărutul franțuzesc e pe placul multor bărbați, însă puteți fi pasionali și fără să vă înecați reciproc cu limba. Nu trebuie să fii agresivă ca să îți arăți sentimentele.

2. Îl săruți mereu la fel

E evident că, la un moment dat, acest lucru o să vă plictisească. Până la urmă, varietatea e extrem de importantă într-o relație. Ai grijă să condimentezi puțin relația voastră. Mușcă-l ușor de buză, sărută-l într-un loc neobișnuit și schimbă ritmul și stilul.

3. Ai buzele uscate

Multe femei nu își dau seama cât de deranjant e acest lucru pentru partenerii lor. Pentru un sărut perfect, trebuie să ai buze catifelate și fine. Așa că trebuie să ai grijă de ele, ca el să te sărute mereu.

4. Nu stabilești limite

Mai ales dacă ești la început de relație, trebuie să știi clar ce fel de atingeri sunt permise atunci când vă pupați. Atunci când nu vrei să mergi prea departe, spune-i înainte, pentru a evita situațiile neplăcute.

5. Nu îl atingi

La polul opus față de punctul anterior este un sărut în care el te ține în brațe, dar tu ai mâinile leșinate pe lângă corp. Așa o să-i transmiți doar că nu ești interesată. Nu e vorba să îl pipăi, doar să ții o palmă pe pieptului lui sau să-i atingi părul.

6. Nu respiri cum trebuie

Nu vrei să te sufoci sau să leșini de la un sărut, nu? Ai grijă să mai iei și aer în timpul sărutului pasional!

7. Nu ai o respirație proaspătă

Oricât de mult te place, nu va aprecia un gust neplăcut al ultimei tale mese. Ai grijă să ai mereu la tine bomboane mentolate și gumă.

sursa: mirunastie.net